Sloep huren voor teambuilding

Als vriendenclub, vereniging, school of bedrijf de sloep huren voor een teambuilding dat kan, onze stuurman zal de ploegen van maximaal 10 personen de basis bij gaan brengen van het sloeproeien. Na een korte uitleg over de stuurman commando's en technische uitleg zal koers worden gezet naar open water waar men hun roei kunsten mag gaan vertonen, tijdens het varen zal er wat over het navigeren worden verteld en leert men de sloep sturen en commando's te geven. na wat te hebben geoefend zal de groep enkele opdrachten gaan uitvoeren onder toeziend oog van de stuurman.

 

Na afloop kan men verdere vragen stellen of opgeven voor een clinic of nog een teambuilding of gebruikmaken van de mogelijkheid om zichzelf op te geven als vaste roeier bij Stichting R.E.A.

 

Een clinic duurt ongeveer tussen de 75 en 90 minuten, al naar gelang de weersituatie en conditie van de ploeg, ook zal iedereen een oorkonde krijgen met de afgesloten opdrachten die men die dag heeft gedaan als herinnering van de deelname aan de teambuilding.

 

Wil men langer roeien dan de max. 90 minuten, dan kan dit tegen een meerprijs en alleen op momenten dat er niet reeds een andere ploeg staat ingeschreven.

 

Voor de prijzen verwijzen we u door naar de prijslijst.