1e middelsponsor geeft positieve boost

1e middelsponsor heeft toezegging gedaan voor 2017, we zijn hier heel blij mee en schieten daarmee ineens een flink stuk op naar ons eind bedrag. we hopen nog minimaal 10 van dit soort sponsoren te vinden want dan kunnen we naast de sloep die we willen inzetten voor een groot maatschappelijk goed.

Ja ja we kunnen weer een update geven

Na een wat traag begin hebben we ons ook aangemeld voor deelname aan de verkoop van loten bij de grote club actie, en inmiddels hebben we de eerste loten verkocht. we hopen dat er nog veel loten verkocht gaan worden in de komende maand want in de 1e week van december zal de trekking van de loten plaatsvinden.

 

jullie willen toch ook wel mee doen om ons als stichting te ondersteunen, doe dat dan via onze verkoop pagina, klik op clubactie en u kunt vanuit daar verder gaan naar het aantal loten dat u wilt gaan kopen. een lot kost 3 euro en 80 % hiervan is de opbrengst voor de stichting en ons goede doel.

Weer een donatie binnen:

middels crowdfunding hebben we een volgende bijdrage gekregen, we danken de donateur voor de steun van 10 euro aan ons doel.

Stand van Zaken:

Binnenkort vinden er enkele overleggen plaats die voor de stichting enkele nieuwe sponsoren op zou moeten leveren voor de sloep, duim voor ons dat we goede overleggen hebben.

Stichting R.E.A. heeft al voordat we officieel van start gingen met de crowdfunding een toezegging ontvangen van 100 euro ondersteuning voor de aanschaf van de sloep.

We hopen dat het hier niet bij zal blijven.